Kovács Ildikó bemutatkozás

Kovács Ildikó bemutatkozás

Kovács Ildikó vagyok, három gyermek édesanyja. Baranya megyében élek. Szakmám szerint élelmiszer analitikus, és kozmetikus vagyok.

Bár a szakmáimat szerettem, de a környéken, ahol élek analitikusként nehéz elhelyezkedni. Nem lehetetlen persze, de gyermekek mellett három műszakban nem szeretnék, tudom milyen, mert dolgoztam benne.

A kozmetikus szakma gyönyörű, viszont állandóan verseny futás van a szakmában. Mindig szerettem volna olyan plusz lehetőséget, ami előbbre visz fejlődésben, és természetesen anyagilag is.

Gondolataim a Network Marketingről

Régóta ismertem a  Network Marketinget, nagyon tetszett, de igazi sikereket nem értem el benne. Offline dolgoztunk, telefonálás, meghívások, ezek soha nem álltak közel hozzám. Ámbár mindig tudtam, hogy nincs jobb lehetőség az MLM üzletnél, ha több időt töltenél a családoddal, szeretsz utazni, tehát egy nyugodtabb életet szeretnél élni, ezt alkalmazotti létben dolgozva nem igazán lehet megvalósítani.

Találkozásom az Innofit-tel

2018 év vége felé, jött egy olyan gondolat, hogy a Network marketinget lehet online végezni, na ez egy szuper lehetőség volt. Mindjárt belevetettem magam és nagyon sokat keresgéltem az interneten, hogyan lehet ezt nagyon jól csinálni, és így találtam rá az Innofit cégre és az online eszközökre, ahogyan ők dolgoznak. Viszont akkor engem csak az eszközök érdekeltek, és azon gondolkoztam, hogyan lehet ezt az eszközöket felhasználni arra az üzleti lehetőségre, amiben benne voltam, ami szintén működik, de nem olyan profi online eszközöket használtunk.

Egy évnyi gondolkozás után csatlakoztam az Innofit-hez

Egy évig gondolkoztam, vagyis mindig belefutottam az interneten az Innofit cég profi hirdetéseibe, mindig megnéztem a videókat, a fejemben mindig ott volt, hogy mennyire másképp lehet ezekkel az online eszközökkel dolgozni, hiszen senkit nem kell felhívni, és senkire nem kell ismeretlenül ráírni.

Egy weboldalt is találtam, ami nagyon tetszett, többször megnéztem, átolvastam és tavaly év vége felé regisztráltam az Innofit céghez. Úgy érzem jó úton járok, és otthonról napi pár órában munka mellett tudok online tanulni, és dolgozni.

Megismertem a termékeket, amik igazi superfoodok, szuper élelmiszerek és nagyon finomak, természetesen mindentől mentesek, mert az számomra nagyon fontos. Igyekeztem mindig egészség tudatosan élni, és a megelőzésre helyezni a hangsúlyt.

Írásaim a MicsodaÖtlet.hu-n:

Kovács Ildikó írásai

Homoktövis fogyasztása